logo
Du fortæller historien, vi
fanger øjeblikket.

Militærfoto blev oprettet i 2013 af Christian Radil, der har en 10 år lang baggrund fra hærens militærpoliti samt 1,5 år som livvagt på den danske ambassade i Kabul. Han har desuden arbejdet med fotografi siden 2000 i erhvervsfotograf virksomheden WEcreate.

I juni 2013 kontaktede Den Kongelige Livgarde Militærfoto med henblik på at løse REX-turen inden for 12 timer. Herefter blev det aftalt, at Militærfoto overtog kompagnifotograferingen ved Den Kongelige Livgarde. I løbet af 2013 indgik Militærfoto også samarbejde med størstedelen af hærens regimenter. I dag står Militærfoto for kompagnibillederne samt fotografering på diverse øvelser med udledning i bøger og digitale billeder

0

Billigere priser

Billederne skal være så billige som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten.

0

Hurtig levering

Leveringstiden skal være kort (5-14 dage afhængig af antallet af portrætter).

0

Fuld adgang til billederne

Der skal ikke være begrænsninger på adgangen til dine billeder. Derfor leverer vi digitale løsninger uden download-begrænsninger.

Teamet

Bag Militærfoto står blandt andet disse fantastiske mennesker.

Alle med hver deres baggrund, men alle med en viden, der bidrager til de produkter og ydelser, vi leverer til det danske forsvar.

Du kan støde på dem i løbet af året, hvis vi deltager i øvelser eller andre arrangementer i nærheden af dig.

Card image cap
Christian

Cheffotograf

Christian er stifter og ejer af Militærfoto, som blev oprettet i 2012. Han kommer med en 10 årig baggrund fra Forsvaret og har 20 års erfaring med fotografi. Til dagligt arbejder Christian som erhvervs- og reklamefotograf ved firmaet WeCreate.
Card image cap
Selina

Kommunikationsansvarlig

Selina er vores kommunikationsansvarlige og har en kandidat i strategisk kommunikation og digitale medier. Hun sidder med alt fra vores mail, sociale medier, tekstproduktion og meget mere. I kan også møde hende med et kamera i hånden, når hun tager med ud i felten og skyder billeder.
Card image cap
Emilie

Officemanager og ansvarlig for WEB & SEO

Emilie styrer kontoret hos WEcreate og er dermed en naturlig del af Militærfoto. Ringer I til kontoret, kan du forvente at få fat på Emilie, og så vil hun besvare de spørgsmål, du skulle stå med.
Card image cap
Andreas

Fotograf

Andreas arbejder til dagligt med fotografering, redigering og optagelse af events. I kan blandt andet møde Andreas, når vi er med ude på jeres feltøvelser.
Card image cap
Lasse

Fotograf

Lasse er fast tilknyttet fotograf hos Militærfoto. I kan bl.a. møde ham, når I skal have taget portrætfotos på jeres kaserne.
Card image cap
Storm

Fotograf

Storm er freelance fotograf for Militærfoto, og I kan blandt andet møde hende, når vi er ude at skyde billeder i felten eller på Amalienborg.
Bliv en del af holdet!
Skab visuelle historier og minder for livet samtidig med du løber med soldaterne gennem mudder og vand
0
Fleksible arbejdsdage
0
Varierede opgaver
0
Frihed under ansvar
0
Mulighed for at være soldat for en dag
Hos Militærfoto er vores vigtigste opgave at stille skarpt, når de militære minder skal foreviges. Vi billedliggøre de fortællinger, soldaterne tager med sig fra deres uforglemmelige værnepligt.